Ben jij nog aan het bedenken wat je dit jaar gaat kiezen als relatiegeschenk? Twijfel niet langer, we hebben de oplossing voor je. Een biergeschenk is het geschenk van dit jaar. Er zijn zoveel nieuwe biersoorten en steeds meer kleine brouwerijen open hun deuren om hun mooiste bieren te laten proeven. Daarbij drinken heel veel mensen graag bier en daarmee doe je dus veel mensen een plezier met een pakket vol bier. In dit artikel delen we graag met je waarom een bierpakket het leukste pakket is. Lees snel verder als je ook blij wordt van bier of als je weet dat je medewerkers en relaties houden van bier.

Bier is hot en leuk om te geven

Een biergeschenk is het hipste geschenk dat je dit jaar kunt geven. We dronken in Nederland al met veel plezier bier, maar de afgelopen jaren heeft bier als drank een enorme vlucht genomen. Zeker als je het hebt over speciaal bieren. In vrijwel elke stad zijn er kleine brouwerijen die een aantal eigen bieren maken en er zijn zelfs kroegen die hun eigen bier brouwen. De keuze in bier pakketten is gigantisch. Je kunt zelfs een echte bier box bestellen die volledig gevuld is met bier. Daar kunnen je mensen wel een paar avonden van genieten.

Lekker borrelen met een biergeschenk

Met een biergeschenk is het heerlijk borrelen natuurlijk. Nog lekkerder maak je het als je het bier aanvult met een heerlijke bijpassende borrelplank. Daar kan van alles inzitten. Borrelnootjes, kaas en worst zijn de standaard ingrediënten. Er zijn ook borrelplanken met een inhoud die spannender is. Als je er een mooie houten plank bij kiest geef je een cadeau waar je mensen nog jaren plezier van hebben.

Maak het compleet met mooie glazen

Je kunt een biergeschenk ook wat luxer maken door een mooi speciaalbier als geschenk te geven met een set bijpassende glazen. Elk speciaal bier heeft zijn eigen glas dat door de makers ook ontwikkeld is voor dat specifieke bier. Het bier is het lekkerste uit het bijbehorende glas. Ook hiermee geef je een geschenk dat deels blijvend is. Bij de meeste mensen staan er speciale bierglazen in de kast. Sommigen maken er een echte verzameling van. En zit je ruim je budget. Dan kun je er ook nog een borrelplank bij geven om de avond compleet te maken.

Biergeschenk met bierproeverij

Als je kiest voor een biergeschenk kun je dat in allerlei formaten uitzoeken. Van een enkele fles tot een meter bier en een hele proefdoos. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende merken of juist een aantal bieren van dezelfde brouwerij laten proeven. Je kunt een bepaald bier kiezen en daar een pakket van geven. Bijvoorbeeld een aantal verschillende IPA’s. Als je het als kerstpakket cadeau geeft is het ook leuk om samen met collega’s een proeverij te plannen. Nog leuker is om er een blindproeverij van te maken. Zo maak je er samen een mooie avond van die je als teambuilding kunt gebruiken. Met bier kun je van alles doen. En er is voor elke smaak een biertje op Kerstpakketten XL.